Bărbat din Drânceni reținut de către poliţişti pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

5
(1)Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Drânceni, județul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și dependințe de pe raza localității Drânceni, județul Vaslui, ocazie cu care a sustras diverse obiecte casnice, electrocasnice, bunuri de valoare și unelte, în valoare de peste 7.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral, fiind restituit persoanelor vătămate.

În data de 24 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!