Bărbat din Murgeni, reținut pentru: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

5
(1)

Un bărbat din Murgeni, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului .

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 21/22 februarie a.c., bărbatul,  deși nu poseda permis de conducere, a condus autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul național DN 26, între localitățile Murgeni și Blăgești. Pe fondul lipsei de experiență în condus, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a celor doi pasageri, doi tineri în vîrstă de 17, respectiv 15 ani. Toți au abandonat autoturismul pe raza comunei Blăgești, județul Vaslui, însă ulterior au fost identificați de organele de cercetare penală.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!