Cetatean din R. Moldova, cautat in Franta pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii, depistat la Albita.

0
(0)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetăţean din R. Moldova, căutat de autorităţile din Franţa pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 08 martie  a.c, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Franţa, la data de 08.03.2020, precum şi o alertă de arestare Interpol emisă de Franţa, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Franţei.

 Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!