Clubul Sportiv Sulsa Vaslui a adus 6 medalii Romaniei, la Europeanul de taekwon-do ITF

0
(0)

Performerul clubului, coordonat de Marius Ionicescu, antrenor federal si vicepresedinte al Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, a fost Rares Mocanu. Sportivul a adus Romaniei trei medalii, din care una de argint la spargeri forta si doua de bronz la tehnici speciale si tull, toate cu echipa masculina de juniori.

„Lotul national al Romaniei a avut o prestanta de exceptie. Dupa numarul de medalii, Romania a fost pe locul 3 in Europa, iar echipa de seniori a fost declarata cea mai buna, atat la masculin, cat si la feminin. Ma bucur ca din lotul de seniori fac parte si sportivii nostri, Stefan Toma si Alexandru Filip. Insa, performerul nostru este Rares Mocanu, cu trei medalii, la juniori”, a declarat Eleodor Gheorghian, vicepresedinte Sulsa Vaslui.

Clubul Sportiv Sulsa Vaslui

„Consider ca a fost o participare extraordinara, iar faptul ca am ajuns la aceste rezultate se datoreaza si Consiliului Judetean, care ne-a sustinut pentru implementarea proiectului si ne-a ajutat sa ajungem cu acesti sportivi la Campionatul European, stiut fiind faptul ca nu avem conditii financiare dintre cele mai bune, pentru a ajunge la o asemenea competitie. Costurile proiectului au fost de aproximativ 17.000 lei, din care cheltuieli eligibile din fondurile CJ au fost de peste 15.000 lei, bani care ne-au fost de folos pentru obtinerea acestor rezultate foarte bune”, a conchis Eleodor Gheorghian, vicepresedintele Sulsa Vaslui

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!