Conducerea (SAJ) Vaslui a primit asigurări că va fi rezolvată în cel mai scurt timp problema „materialelor de protecţie”!

0
(0)

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a primit asigurări, luni, din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă că situaţia de criză cu care instituţia se confruntă din cauza lipsei materialelor sanitare şi a echipamentelor de protecţie va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

‘Ca urmare a situaţiei dificile în care se află Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui, în ceea ce priveşte dotarea cu echipamente de protecţie şi cu materiale sanitare, în cursul zilei de luni, au avut loc discuţii între noua conducere a instituţiei, conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. În urma acestor discuţii, conducerea SAJ a obţinut tot sprijinul necesar, astfel încât în perioada următoare să beneficiem de echipamentele de protecţie necesare pentru a trece această perioadă grea’, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Citeste mai departe pe: www.stiriest.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!