Cozi la farmaciile si magazinele din Vaslui. Se intra doar cate 2 persoane. Masuri preventive „covid-19”!

3.6
(7)

De 2 zile farmaciile si magazinele din Vaslui au aplic o serie de masuri si de reguli de prevenire a infectarii populatiei cu „coronavirus”! Pe usile supermarketurilor scrie clar ca toti clientii sa pastreze 1 metru distanta unul fata de celalalt. Pe langa asta vanzatoarele porta manusi chirurgicale pe maini pentru a nu contamina cumparatorii cu virusul mortal.

In farmacii regulile sunt altele. Au voie sa intre doar cate 2 persoane, din aceasta cauza s-au format cozi de 5-10 metri aproape la toate farmaciile dar si la alte magazine unde a fost pusa in aplicare aceasta regula.


Brusc deoadata toata lumea isi face provizii de medicamente si de alimente de orice fel. Au venit sute de oameni de la sat la oras pentru aprovizionare. Oamenii cumpara de la: ulei, orez,zahar, faina de grau si de porumb. Se cumpara in cantitati foarte mari de parca ar veni sfarsitul!!

In Romania e panica mari si sunt doar 49 cazuri confirmate. Atunci ce sa mai spunem de Italia a 2-a tara in lume unde sunt contaminati 12,462 de oameni si 827 decese?

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 3.6 / 5. Vote count: 7

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!