Daca se desfiinteaza „Politia Locala” ce facem cu astia care parcheaza unde vor?

1
(1)

Daca primaria din Vaslui desfiinteaza Politia Locala, in Vaslui va fi haos total. Soferii din Vaslui si nu numai parcheaza pe unde „ii taie capul” nu-i intereseaza ca blocheaza trotuarul si accesul pietonilor., fiecare e cu interesul lui.

Altfel ar fi stat treaba daca in oras era o firma de ridicat masini si s-ar fi dat amenzi mari pentru parcare neregulamentara. Daca desfiintam Politia Locala autobuzele din oras nu vor avea unde sa mai opreasca in statii. Chiar si cu Politia Locala prin oras sunt momente cand vezi masini parcate in statia de autobuz. Nu le pasa de reguli si de nimeni..

Acum toti o sa spuna ca nu sunt parcari si ca nu au unde parca. Vasluianul ar fi in stare sa-si parcheze masina si in fata scarii daca ar putea. Oamenii vor parcari gratis peste tot chiar si la piata cand se duc prefera sa o lase in fata barierei decat sa dea 1 leu pentru o ora de parcare.

Mai bine s-ar gandi primarul sa intre in normalitate si sa infiinteze o firma de ridicat masini cum exista aproape peste tot. Piatra Neamt are de ani de zile, Iasi la fel. Noi suntem in urma la capitolul asta si se pare nu o sa reusim sa ajungem la normal.

Poate ca ar trebui sa facem o petitie online pentru o firma de ridicat masini in oras, ca altfel pietonii nu vor mai avea pe unde merge.

Pozele cu nr neblurate le gasiti pe pagina ”ai parcat ca un bou Vaslui” pentru ca de acolo sunt luate si pentru ca sunt trimise de fanii paginii. Cine are probleme de genu sa-i contacteze pe respectivii care au trimis pozele!

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!