De aproape 3 ani de zile troleibuzele Transurb zac in parcare. (Video)

5
(1)

In vara se fac 3 ani de zile de cand troleibuzele cumparate de primarie stau si zac ..

Proiectul ce cuprinde toata linia troleibuzului din Vaslui si pana la Moara Grecilor a costat 23,9 milioane de lei, Troleibuzele in Vaslui nu au circulat nici jumatate de an. Au fost introduse la inceput doar de la 11 pana pe la 13 si mai circulau seara 2 ore.. Mult prea putin avand in vedere ca sunt electrice si nu polueaza ele trebuiau sa circule toata ziua…

Imediat dupa ce au inceput sa circule au aparut probleme la ele.. Defectiuni peste defectiuni, Au fost chemati meseriasi de la Iasi oras care a avut in trecut linie de troleibuz. Se pare ca nu au reusit nici ei sa le repare si cei din Salzburg de unde au fost cumparate dau vina pe cei de aici ca nu dispun de garaj si ca stau afara..

E culmea sa cumperi troleibuze si sa le lasi sa rugineasca in loc sa mai cumperi inca vreo 10-20 si sa le dai drumul prin oras ca este mare nevoie.. Parcul auto Transurb este creca cel mai mic din tara in comparatie cu alte orase resedinta de judet.

Astazi am trecut prin autogara si am vazut troleibuzele intr-o stare deplorabila.. In cei aproape 3 ani de cand stau degeaba vopseaua a inceput sa se desprinde de pe ele. Primaria in schimb a anuntat de acum vreo 2 ani ca in 2020 va extinde reteaua troleibuzului si ca va mai cumpara printr-un proiect inca 10 troleibuze..

Decat cu servicii atat de proaste la Transurb ca de ex: autobuze cu plexiglas in loc de sticla si fara caldura si aer conditionat, mai bine sa vina o firma privata care sa ofere transport in comun la standarde europene!

Video din 2016 cand au inceput sa circule pentru prima data

Si video de astazi cum stau si se distrug de la o zi la alta.. Bani aruncati pe fereastra..

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!