Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a inaugurat luni, 3 februarie, un nou serviciu social în municipiul Bârlad!

0
(0)

Centrul de zi pentru consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare «Neculai Roșca Codreanu» Bârlad, are ca scop prevenirea abandonului şi instituţionalizării copiilor, formarea, menţinerea, întărirea legăturilor familiale şi sprijinirea familiei pentru asumarea responsabilităţilor parentale, prevenirea separării copilului de familia sa prin acordarea de asistenţă şi sprijin părinţilor şi potenţialilor părinţi pentru a face faţă dificultăţilor psihosociale care afectează relaţiile familiale, pentru dezvoltarea competenţelor parentale şi prin acordarea de sprijin copiilor atunci când apar probleme în dezvoltarea acestora, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, îngrijire, educație, socializare, recreere pe timpul zilei, consiliere psihologică.

Încă de la intrare, Centrul de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii își primește beneficiarii într-o atmosferă caldă și primitoare. Pe pereți, personaje din lumea desenelor animate te invită într-o călătorie pe tărâmurile frumosului și a copilăriei. Acestea au prins viață datorită penelului magic al lui Constantin Mardare.

Citeste mai departe pe: www.jurnaldebarlad.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!