Dumitru Buzatu: Proiectul ”Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă a stațiilor de epurare din județul Vaslui” este în plină desfășurare

3
(2)

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui a precizat că toate proiectele europene pe apă și canal vor fi realizate și nu există niciun risc ca fondurile nerambursabile să fie restituite Uniunii Europene (UE).  Proiectul ”Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare în aglomerările Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești din județul Vaslui” este în plină desfășurare și urmează organizarea unei noi licitații pentru lucrările din municipiul Bârlad. Cum proiectul este la a cincia licitație, SC Aquavas Vaslui discută cu reprezentanții Ministerului Findurilor Europene  despre o suplimentare a valorii aferente lucrărilor proiectului din Bârlad.

”În maxim două săptămâni proiectul de apă și canal de la Bârlad va fi ridicat din nou pe SEAP. Sperăm ca de data aceasta vor fi prezenți constructori care să execute lucrările.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!