Gălățean fără permis de conducere depistat conducând un moped neîmatriculat, pe raza localității de frontieră Frumușița

0
(0)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped neînmatriculat, fără a deține permis de conducere. 

         În data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași l-au oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Frumușița, pe gălățeanul C.I., în vârstă de 62 ani, care conducea un moped marca Piaggio.

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul  nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!