În drum spre Republica Moldova, cu un microbuz radiat din circulație

0
(0)

În drum spre Republica Moldova, cu un microbuz radiat din circulație Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţaefectuează cercetări cu privire la un bărbat, care a fost depistat conducând unautovehicul neînmatriculat. În data de 15 septembrie a.c, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere aFrontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control,pentru a ieşi din ţară, B.I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 37 de ani,conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Belgia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatricularea autovehiculului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificărisuplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie deautorităţile din Belgia, începând cu data de 28.08.2020.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul,din Germania, plătind suma de 5.800 de euro. Acesta a mai adăugat că nu aveacunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport nu figura ca fiind înmatriculat.În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşiriiinfracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unuivehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!