In urmatoarele luni, străzile din Barlad, Vaslui si Husi, vor fi traversate de masinile „Google Street View” care vor reface hartile „Google Maps”!

0
(0)

În perioada martie – octombrie, mai multe autoturisme Google Street View, care utilizează cele mai performante camere foto pentru imagini la 360°, vor traversa țara de la Nord la Sud și de la Vest la Est. Ca și în urmă cu doi ani, mașinile vor străbate mai mult de o sută de localități din toate județele pentru a actualiza imaginile Street View din orașele vizitate, dar și pe cele ale șoselelor și autostrăzilor de pe Google Maps.

Printre numeroasele localități ce urmează să fie străbătute în acest an se numără și Bârlad, dar și Vasluiui și Hușul se află pe lista orașelor ce vor fi fotografiate în perioada martie – octombrie. Lista mai cuprinde și orașe precum: Arad, Alexandria, Bacău, Iași, Bistrița, Botoșani, Dorohoi, Deva, Hunedoara, Petroșani, Brașov, Sighișoara, Făgăraș, Ploiești, Călărași, Târgoviște, Giurgiu, Alba Iulia, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, București, Suceava, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Roman, Lugoj, Timișoara, Reșița, Sibiu, Pitești, Oradea, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Slobozia, Turda, Târgu Joi, Urziceni, Târgu Mureș, etc.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!