În următoarele săptămâni, două grădinițe din Bârlad și alte 20 din comunele Banca, Epureni, Crețești și Poienești se vor afla în scenariul „roșu”!

0
(0)

În următoarele două săptămâni, două grădinițe din Bârlad și alte 20 din comunele Banca, Epureni, Crețești și Poienești, precum și 18 școli din aceleași comune se vor afla în scenariul „roșu”, adică vor desfășura cursuri online. Motivul: comunele Banca, Crețești, Epureni și Poienești au înregistrat peste trei infectări COVID-19 la mia de locuitori, în timp ce, în grădinițele din Bârlad, au fost confirmate pozitiv mai multe cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Noul coronavirus continuă să închidă școală după școală! După ce, în săptămânile anterioare, SARS-CoV-2 a închis 77 de unități de învățământ din județ, de luni, 29 martie, alte 42 de grădinițe și școli primare / gimnaziale din județ intră în scenariul „roșu”. Astfel, în urma modificării situației epidemiologice în mai multe UAT-uri din județ, în cursul zilei de vineri, 26 martie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vaslui a adoptat o hotărâre în legătură cu modul de desfășurare a cursurilor școlare din mai multe instituții de învățământ pentru următoarele 14 zile.

Citeste maia departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!