Ingrijorator! Suntem in continuare pe primele pozitii la nr de noi infectari, ieri am avut 64

0
(0)

Situatia pandemica este ingrijoratoare in judetul Vaslui, asta pentru ca de o saptamana ocupam primele pozitii la numarul de noi infectari. Dupa valul de tineri care au petrecut la mare numarul de noi infectari a explodat de la 10-20 pe zi la 100 chiar si 123.

Desi de 2 zile s-a inregistrat o scadere se pare ca inca suntem printre primele 4 judete, ieri am avut 64 de noi cazuri si ne-am clasat pe locul 4 dupa Arges.

De ce se ajunge la un numar asa mare de infectari? din cauza ca oamenii nu dau 2 bani pe acest virus si pentru ca majoritatea nu cred in virusul asta. Vasluionline de fiecare data cand posteaza pe paginile de facebook oamenii incep a jigni si sa se agite cum ca noi mintim si ca punem de la noi cazuri in plus si ca exageram doar de dragul vizitatorilor. Nu este asa, noi dam exact ce primim de pe site-ul www.gov.ro

Daca credeti in acest virus si va protejati o faceti pentru voi si pentru ceilalti din jurul vostru, daca nu vedeti si voi ce se poate intampla in doar 12 zile cazul doamnei manager de la spitalul judetean Vaslui.

Ramaneti in siguranta si protejati-va in spatiile publice!

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!