Jandarmii Vasluieni au prins un tanar in varsta de 16 ani care furase o masina si o conducea fara permis.

1
(2)

Vineri, 28.02.2020, în jurul orei 19.40, un echipaj de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, a observat la volanul  unui autoturism care circula pe strada Metalurgiei o persoană de aproximativ 15 -16 ani.

Având în vedere cele sesizate, patrula de ordine publică a procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Văzând că este urmărit tânărul a  coborât din autovehicul și a luat-o la fugă iar după aproximativ 150 m a fost prins și imobilizat de către jandarmi.

Din verificările efectuate de către jandarmi a reieșit faptul că numitul F.I., în vârstă de 15 ani, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată la fața locului și-a făcut apariția numitul S.D, proprietarul de drept al autoturismului, care a reclamat faptul că numitul F.I, fără acordul său, s-a urcat la volan, cheile fiind în contact, și s-a pus în mișcare pe strada Metalurgiei.

 Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Municipiul Vaslui pentru întocmirea actelor de constatare potrivit – art. 228 Cod Penal „Furtul”  și art. 335 Cod Penal „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 1 / 5. Vote count: 2

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!