Lora s-a intors inapoi in Romania din aventura vietii numita „Bali”! In jur de cinci luni de zile a fost „captiva” acolo

1
(1)

Lora si Ghenu au ce povesti nepotilor. Aventura vietii lor s-a incheiat dupa 5 luni de zile de „captivitate” in Bali/Indonezia. Cei doi au fost nevoiti sa raman acolo inca din luna martie cand in Romania se instaura starea de urgenta.

Din cauza ca nu mai existau zboruri catre Europa/Romania cei doi indragostiti au stat in mai multe case inchiriate si au trait mai multe experiente ce probabil nu le-ar fi trait in alte circumstante! De la vizita unui sarpe urias si veninos in miez de noapte la vizite la spital pentru a obtine test de covid-19.

Intrebarea este urmatoarea: au fost ei pregatiti financiar pentru a sta o perioada atat de lunga in Indonezia? raspunsul este cu siguranta NU. Mai mult ca sigur ca cei doi au fost ajutati de familiilor lor sa supravietuiasca acolo timp de 5 luni de zile.

Isi facuse chiar si un canal de youtube care se numeste „Lora si Ghenu”, canal facut in speranta ca vor mai face cativa $ din reclame. Dar probabil ca nu le-a iesit planul si acum 2 luni de zile au renuntat in a mai face noi „”vloguri”!

Acum cei doi sunt acasa si se relaxeaza in Delta Dunarii! Sunt bucurosi ca au reusit sa ajunga din nou acasa si in special Lora este bucuroasa sa foloseasca in postarile ei de pe instagram tagul #Moldoveanca si se mandreste cu asta.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!