Municipiul Vaslui are un buget record in anul 2021. Cu 30% mai mare ca anul trecut!

0
(0)

Bugetul local al municipiului Vaslui va avea în anul 2021 venituri care se ridică la suma de 260 milioane de lei. Practic, în acest an, bugetul este mai mare cu un procent de circa 30% față de anul trecut. În prezent, bugetul este în dezbatere publică și sunt centralizate propunerile venite de la cetățeni, pentru a fi înglobate în buget. Municipalitatea preconizează că în data de 15 aprilie 2021 bugetul va fi dezbătut și votat de către Consiliul Local Vaslui.

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a precizat că în bugetul pe anul 2021 este prins cel mai mare volum de investiții din ultimii ani, iar execuția bugetului va fi destul de dificilă.

„Faptul că avem sume mari pentru capitolul investiții nu este înntâmplător, ci  este un lucru firesc. Se concretizează sumele din fondurile europene, în acest buget fiind incluse cele 11 proiecte, care sunt în diferite stadii de realizare. Pregătirea obiectivelor a început din anul 2019, iar în acest an aceste investiții se implementează. Este vorba despre proiectele privind construcția unui depou, gradinița, casele sociale de la Rediu, Parcul Copou, planificarea strategică, digitalizarea etc”, a precizat Vasile Pavăl.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!