„Oameni buni, suntem terminați, Italia ne-a abandonat” Mesajul unui actor care sta in casa cu sora lui decedata din cauza virusului.

0
(0)

Într-o țară închisă la propriu și puternic lovită de coronavirus, dramele personale aproape că nici nu mai contează! Cel mai bun exemplu este povestea tulburătoare a actorului Luca Franzese, care a trecut prin iad la propriu din cauza pandemiei de coronavirus.

Acesta a povestit, prin intermediul unor filmulețe postate pe Facebook și preluate de Washington Post, că, recent, s-a aflat în carantină la domiciliu, alături de sora lui, care a murit din cauza coronavirusului. De asemenea, actorul a cerut ajutor prin intermediul contului de socializare, deoarece nu știa ce să facă cu trupul surorii sale, însă acesta a întârziat să vină!

M-am autoizolat. Astăzi aș fi putut ieși oriunde să împrăștii virusul, dacă îl am, pentru că i-am făcut surorii mele respirație gură la gură încercând să o țin în viață, și nimănui nu i-a păsat’, a spus Franzese. Oameni buni, suntem terminați, Italia ne-a abandonat, haideți să ne sprijinim unii pe alții! Vă implor să dați acest video mai departe – faceți-l să devină viral! Ea este sora mea, o vedeți? Este în pat, de ieri’, și-a încheiat actorul emoționantul discurs.

Citeste mai departe pe: www.viva.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!