Piata Civica din Vaslui arata „Jalnic”

4.5
(2)

Sistemul de ridicare a acelor „tuburi” metalice care impiedica masinile sa intre in „Piata Civica” nu au functionat nici macar un an de zile. S-au stricat si asa au ramas.. S-a incercat repararea lor de vreo 2 ori dar nu a reusit.. Probabil ca acel compresor care ridica tuburile a fost stricat de cel care il actiona la comanda, ori de greutatea prea mare a masinilor care au calcat tuburile!!

placi de granit sparte in Piata Civica din Vaslui

Orice jmecher poate intra in Piata Civica si poate pune in pericol siguranta pietonilor..

Sa nu mai spunem ca toate placile din zona de acces a parcarii din fata Hotelului Racova sunt sparte si arata jalnic.. Zici ca granitul din piata e pus acu 20 de ani nu acum 5,6 ani..

La noi nu se pastreaza nimic din ce se face cu bani europeni. Noroc cu ploaia ce mai curata mizeria depusa pe placile de granit. Avem o singura masinuta mica ce curata trotuarele si nici macar aia nu intra zilnic in Piata sa curate granitul ala murdar!

Piata Civica arata „Jalnic”

Poate cine stie se va face anul viitor cand sunt alegerile si atunci trebuie sa se faca de ochii lumii.. Piata Civica din Vaslui arata mai rau ca inainte de modernizare. Fantanile arteziene sunt pline de calcar, si nu au fost curatate niciodata in 5 ani.. Palatul Administrativ e cu tencuiala pe jos din cauza celor care au pus bannere aiurea si au avut grija sa strice tencuiala.. Si tot asa….

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!