Poliţiştii au reţinut un bărbat de 31 ani, din Bârlad, care a participat la săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie și furt.

5
(1)

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 31 ani, din Bârlad,  județul Vaslui, care în calitate de complice a participat la săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie și furt.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 31 ani, din Bârlad, bănuit de săvârșirea sub forma complicității a trei infracţiuni de tâlhărie și două infracțiuni de furt. Acestea ar fi fost săvârșite în perioada decembrie 2019 – februarie a.c., prin smulgerea obiectelor de valoare de la victime, respectiv furturi din societăți comerciale.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii bârlădeni, a fost identificat un bărbat de 31 de ani din Bârlad. Persoana a sprijinit un autor deja identificat și arestat preventiv în cauză încă din luna februarie a.c. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost în valoare de peste 7.000 de lei.

 În data de 12 martie a.c., față de complice s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!