Povestea emotionanta a unui catel! Stapanii lui murise de batranete si el ramasese sa le pazeasca munca de o viata!

4.3
(16)

360 km pentru o viața. ❤🐕🐾
Astazi Labuș a mai făcut o minune și a salvat o viața de cățel din jud.Vaslui. Am aflat de Bobiță de la o doamna care ne-a sunat disperata, sa ne ceara ajutorul. Stăpânii lui Bobiță au murit de bătrânețe iar el a rămas în gospodărie, sa le păzească munca de o viața. Nu a avut loc în casa nimănui și nici în inima vreunui vecin, să-i poarte de grija; doamna călătorea de la Galați, la fiecare doua săptămâni și ii lăsa mâncare și apa. Și Bobiță aștepta.
Restricțiile de circulație impuse de pandemia coronavirus au împiedicat-o pe doamna care se îngrijea de Bobiță sa ajungă la el, sa ii asigure cele necesare. I-a luat mai bine de o saptamana sa ne gaseasca. Ne-a sunat plângând, ne-a indicat comuna, satul, ne-a dat cheile de la poarta și duși am fost. Pe 8 aprilie se facea o luna de cand nu l-a mai vazut. Cele mai negre gânduri le-am avut pe drum, ca am putea ajunge prea târziu.
Dar n-a fost așa. Răgușit, slăbit, aproape resemnat, Bobiță ne-a lătrat și a venit încet spre noi. Bucuria a fost de nedescris, încă pare un vis. Bobiță e cu noi acum și câte zile o avea, va fi protejat, hrănit si ingrijit in marea casa a lui Labus.
Nu uitați de necuvântătoare, nu lăsați sa treacă o zi fără o fapta bună.

Asa suna povestea postata de asociatia „help labus” de pe grupul Adoptii Animale Vaslui. O poveste emotionanta si parca desprinsa dintr-un film. Cei care iubesc animalele vor atinsi de aceasta poveste trista si reala a acestui catelus simpatic salvat de oameni cu suflet care au parcurs 360 sa-l salveze si sa-i ofere o sansa la viata!

Pentru alte detalii accesati grupul : Adoptii Animale Vaslui

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 16

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!