Prețurile din România ar putea crește din cauza coronavirusului. După o vacanţă de Anul Nou, mult prelungită, chinezii s-au întors luni la muncă.

0
(0)

Cumpărăm din China în special aparate şi echipamente electrice, pe locul al doilea ca valoare fiind metalele, urmate de materialele textile, mobilă, jucării, aparate foto şi ceasuri.

Ca să ne lămurim dacă livrările vor fi făcute la timp, ne întoarcem în China. După o vacanţă de Anul Nou Lunar, mult prelungită, chinezii s-au întors luni la muncă. Situaţia este totuşi departe de normalizare. Muncitorii revin în transe, iar cei care au activitate de birou sunt încurajaţi să lucreze de acasă. De asemenea, angajatorii au fost îndemnaţi să verifice temperatura fiecărui lucrător înainte de intrarea în tură.

Îngheţarea sau după caz încetinirea producţiei din China au un impact major asupra lanţului global de aprovizionare. Marile mărci, de la producătorii de mașini până la giganții tehnologici, au dificultăți în a-și fabrica și livra produsele la termen. Stocurile sunt deja la limita inferioară după ce fabricile chineze s-au închis pentru a preveni răspândirea epidemiei Iată de pildă cazul unei firme britanice de nisha.

Citeste mai departe pe: www.stirileprotv.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!