Primăria municipiului Vaslui caută să achiziționeze 2.460 de tablete școlare necesare studiului on-line pentru elevii care nu au posibilități

0
(0)

Primăria municipiului Vaslui speră să achiziționeze cât de curând 2.460 de tablete școlare necesare studiului on-line pentru elevii care nu au posibilități financiare pentru a-și achiziționa un astfel de echipament. Procedura de licitație deschisă accelerată deschisă de municipalitate are drept termen final de depunere a ofertelor 5 octombrie, însă concurența pentru achiziționarea de astfel de tablete școlare este acerbă, pe SEAP, doar în această lună, fiind lansate nu mai puțin de 23 de astfel de achiziții publice.

Suma pusă „la bătaie” este de 1.992.600 lei, ceea ce înseamnă un preț propus de 810 lei/bucată, banii fiind alocați de la bugetul local, după ce, la sfârșitul lunii trecut, consilierii municipali au fost de acord cu o rectificare bugetară în acest sens. Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate/preț al echipamentelor, iar termenul final de depunere a ofertelor este 5 octombrie, ora 15.00.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!