Primaria Vaslui ar trebui sa monteze cosuri de gunoi pe malurile lacului Delea. In loc sa te bucuri de natura stai printre gunoaie. (Video)

1.5
(2)

Problema veche, vasluienii arunca gunoaiele peste tot si nu au grija de natura si de ce lasa in urma. Daca ar fi cosuri de gunoi in toate locurile de recreare si relaxare din municipiu Vaslui, poate atunci nu am mai avea pe cine sa dam vina.. „Aici lipsesc cu desavarsire si cei 7 ani de acasa”!

Cei care administreaza baltile si acumularile din Vaslui stiu doar sa ia bani pentru permise de pescuit si sa verifice daca nu se face braconaj si daca nu se pescuieste ilegal. Bun dar trebuiesc ingrijite aceste locuri, baltile cat si imprejurimile.

De exemplu acum 1 an au fost cateva zile cu -10 grade si toate lacurile au inghetat 100% si au murit sute de pesti, deoarece nu s-a gasit nimeni din cei care le administreaza sa faca o copca..


Acum vreo 3 ani aparuse pe malul lacului delea „barajul mic” bancute si umbrele facute din paie si din lemn. Idee buna doar ca la romani se fura totul. In jumatate de an au disparut bancutele si au ramas doar umbrelele cu tot cu mese. Cu timpul si umbrelele din stuf au fost distruse.

E cheltuiala asa mare sa fie refacute acele bancute de de pe malul lacului si sa fie montate cateva cosuri de gunoi? In acest loc zilnic vin zeci de oameni care stau cate 15 30 min si se relaxeaza. In weekend vin cateodataa si cateva sute intr-o singura zi.

Speram ca autoritatile s-au sesizat si ca zona va fi curata si se vor monta cosuri de gunoi ca pe dealul din Bahnari unde tot noi am semnalat problema!

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 1.5 / 5. Vote count: 2

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!