Simona Gherghe este de nerecunoscut la prima sa aparitie din ultimii 3 ani!

0
(0)

Vedeta de televiziune de la Antena 1 care a prezentat pana in 2017 emisiunea Acces Direct s-a schimbat radical in cei 3 ani de cand a stat acasa si a dat nastere la doi copii un baiat si o fetita.

Simona Gherghe care acum prezinta emisiunea „Mireasa” arata schimbata tare de tot la fata si nu o mai recunosti, daca nu ai sti ai spune ca are undeva la vreo 50 de ani nu 43 varsta ei reala! Se pare ca cei doi copii pe care i-a nascut a maturizat-o extrem de mult si a imbatranit-o. Unele mame arata la fel chiar daca nasc si 4 sau 6 copii iar altele imbatranesc de la 2.

Toti insa ne asteptam sa revina la Acces Direct emisiunea care a consacrat-o, dar se pare ca a refuzat Acces Direct din cauza „Vulpitei” si a mers la o emisiunea putin mai linistita.

Cert este ca nu mai este nici Simona Gherghe ce a fost si nici emisiunile de la A1, o alta certitudine este ca Simona Vaida la momentul actual este mai potrivita pentru Acces Direct si mult mai pregatita pentru a tine o astfel de emisiune.

Revenind la Simona Gherghe, se pare ca cei doi copii care i-a nascut a maturizat-o extrem de mult si a imbatranit-o. Unele mame arata la fel chiar daca nasc si 4 copii iar altele imbatranesc de la 2. Fiecare cu al sau corp!

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!