Stadiul constructiilor imobiliare in 2020, la Vaslui

3
(2)
bloc cu 8 etaje vaslui

Site-ul www.santiereonline.ro arata toate santierele incepute in Vaslui. Va aratam care sunt acele blocuri incepute si la ce stadiu se afla in acest moment.

Imobil locuinte colective S+P+3E+4Ep

Stadiu la data de 12.12.2019: conform dnei. Doina, lucrarile se afla tot la fundatie. Dansa a mentionat ca este interesata de oferte pentru pereti cortina. Intentiile de colaborare pot fi inaintate pe adresa de e-mail. Suprafata, valoarea si cantitatile de materiale din proiect au fost estimate. Stadiu la data de 12.04.2019: conform dnei. Doina lucrarile au demarat, in prezent sunt efectuate lucrari la partea de fundatie. Dansa a mentionat ca este interesata sa primeasca oferte pentru gama de materiale: caramida, pereti cortina, tamplarie PVC, pe adresa de e-mail. Suprafata, valoarea si cantitatile de materiale din proiect au fost estimate. Stadiu la data de 20.12.2018: conform dnei. 

Unitate hoteliera S+P+2E in regim de 4 stele

Stadiu la data de 09.12.2019: conform dlui. Emil proiectul se afla intr-un stadiu incipient, lucrarile nefiind demarate. Dansul a mentionat ca proiectul va fi depus in vederea finantarii din fonduri europene, si preconizeaza inceperea lucrarilor doar in decursul anului viitor. Discutiile cu privire la oferte pot fi reluate din primavara. Proiectul prevede construire unitate hoteliera S+P+2E in regim de 4 stele. Suprafata, valoarea si cantitatile de materiale din proiect au fost estimate.

Imobil locuinte colective P+6E/8E

Stadiu la data de 13.12.2019: conform dlui. Hordila, lucrarile au demarat, iar in prezent se afla la cota 0 la fundatie. Dansul a mentionat ca este interesat de oferte pentru caramida si tamplarie PVC, insa abia din luna aprilie. Acesta a precizat ca din august se va pune zidaria, iar imobilul poate ajunge si la 8E. Se recomanda a se relua discutiile in aprilie cu privire la intentii de colaborare si alte informatii suplimentare. Suprafata, valoarea si cantitatile de materiale din proiect au fost estimate.

Ansamblu rezidential 5 imobile locuinte colective Sp+P+4E

Stadiu la data de 14.11.2019: conform dlui. Crainicu, proiectul se afla in autorizare la stadiul PUZ. Dansul preconizeaza demararea lucrarilor anul viitor si recomanda a se relua discutiile in primavara cu privire la intentiile de colaborare si alte informatii suplimentare, intrucat sunt premature in prezent. Suprafata, valoarea si catitatile de materiale sunt estimate. Stadiu la data de 30.07.2019: conform dlui. Crainicu, proiectul se afla in etapa de obtinere a autorizatiei de construire. Ar fi urmat sedinta in veederea discutarii Planului Urbanistic Zonal. 

Locuinte colective D1+D2+P+6E

Stadiu la data de 04.12.2019: Terenul în suprafață de 1389 mp este situat in intravilanul mun. Vaslui, str. Stefan cel Mare, nr. 206, jud. Vaslui și este proprietatea titularului. Terenul este încadrat la categoria de folosință zona unitati industriale/depozitate. Planul prevede schimbarea destinatiei terenului in vederea construirii unui bloc de locuințe D1+D2+P comercial/alimentație publică+6E.

Sursa: www.santiereonline.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!