Tanar in varsta de 20 de ani, retinut de politisti deoarece nu poseda permis de conducere.

2
(1)

Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere descoperite de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră gălățeni efectuează cercetări cu privire la trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

*La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galați– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe DN 24D, în localitatea de frontieră Băleni, județul Galați, un autoturism marca Volkswagen, condus de un cetăţean român, în vârstă de 20 de ani, care călătorea împreună cu proprietarul autoturismului, o tânără în vârstă de 26 de ani, ambii cu domiciliul pe raza județului Galați.   

Cu ocazia efectuării controlului, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autoturisme. 

Totodată, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză i-a fost încredințat tânărului de proprietarul acestuia, deși cunoștea faptul că nu posedă permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere  unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

 

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 2 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!