Tanar in varsta de 23 de ani prins cu tigări de contrabandă, ascunse în uşi metalice. In consecinta a fost amendat cu 8.000 de lei.

0
(0)

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, ascunse în două uşi metalice, 17.180 de ţigarete de provenienţă duty-free ce urmau să fie comercializate în Franţa.

În ziua de 13 februarie a.c, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un autocar cu destinaţia Franţa, un cetăţean român, în vârstă de 21 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, precum şi în remorca ataşată de acesta, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunsă şi nedecalarată, în două uşi metalice transportate, cantitatea totală de 17.180 de ţigarete (859 de pachete), de diferite mărci, de provenienţă duty-free.
Cu privire la cele constatate, tânărul pasager a declarat că ţigările îi aparţin şi că urma să le comercializeze în Franţa.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 3.866 de lei, de către autoritatea vamală şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!