Telenovela de la „acces direct” continua. Vulpita a mers la sala de fitness

3
(7)

Telenovela cu cei 2 din Blagesti/Vaslui continua la acces direct. Pe semne ca Veronica si Viorel fac audiente uriase la Antena 1. Si probabil cei doi vor mai ramane o perioada pe micile ecrane deoarece copilul nu ar fi a lui Viorel ci a unuia dintre barbatii cu care s-a culcat.

Azi „Vulpita” a fost la sala de fitness sa incerce si ea aparatele. Dupa sala de fitness a mers la SPA unde a facut baie si tratamente faciale.

Ca sa poata continua acest show Veronica a mers la magazin sa-i mai cumpere antena 1 niste haine ca si asa nu aveau. Cand cei doi au ajuns la antena 1 erau imbracati modest ca de la tara, Viorel nu avea nici costum.. Acum amandoi sunt la 4 ace si mandri de ei, mandri ca ii vede o tara intreaga si ca sunt mari vedete.

Veronica a recunoscut ca isi dorea sa faca o sedinta foto.. Iata ca aceasta dorinta i-a fost indeplinita si a mers la un fotograf profesionist unde a facut cateva fotografii.

Daca ma intrebi pe mine toate cazurile de la acces direct cat si emisiunea mi se pare de 2 lei.. De ce? pentru ca profita de oameni si de necazurile lor si fac audienta uriasa…

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 3 / 5. Vote count: 7

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!