Transurb Vaslui nu respecta orarul autobuzelor. Intarzieri de 10-15 minute.

4.5
(4)
interior autobuz transurb vaslui

In Vaslui dupa ce ca sunt putine autobuze si foarte putine rute, nu se respecta nici „Mersul Autobuzelor” afisat chiar in autogara. Am ajuns la autogara la ora 18:10 si din ce arata pe panou un autobuz ar fi trebuit sa plece din gara spre Protectia Copilului la 18:15. Stau si astept pana la 18:24 si acel autobuz nu vine.. Venise autobuzul de Viisoara.

In Vaslui transportul in comun este fix ca acum 20 de ani. Nu am evoluat deloc, autobuzele nu dispun de panouri cu led pentru afisarea traseului. Biletele de autobuz se vand tot ca pe timpul lui Ceausescu, in spate autobuzului. Nimic amenajat…

Pentru ca, cartonul pe care scrie incotro merge autobuzul nu este vizibil oamenii intreaba incotro merge autobuzul sa nu se urce intr-unul gresit.

Pe timp de iarna autobuzele din oras nu dispun de caldura, unele in loc de geam au plexiglas. In cazul asta nu se prea merita pretul pe bilet „2 lei”.

Pe langa asta unii soferi nu se mai obosesc sa opreasca in unele statii cand vad ca este doar un singur calator.. Cum sa ai calatori in conditiile enumerate mai sus?

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 4

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!