Trei bărbați din Tanacu au fost reținuți de către poliţişti pentru ca ar fi sustras aprate electronice in valoare de 10.000 lei

0
(0)

Trei bărbați din Tanacu au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.  

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, din comuna Tanacu, județul Vaslui, bănuiți de comiterea a 8 infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, bărbații au pătruns prin efracție și prin escaladare  în mai multe locuințe și anexe de pe raza localității Tanacu, ocazie cu care au sustras diverse componente auto, electrocasnice, electronice, bunuri de valoare și unelte, în valoare de peste 10.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60%, fiind restituit persoanelor vătămate.

În data de 29 februarie a.c., bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților. 

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!