Un nou grup de străzi din municipiul Vaslui va intra în lucrări modernizare în perioada următoare! Investiții de 2,3 milioane de lei

0
(0)

Un nou grup de străzi din municipiul Vaslui va intra în lucrări modernizare în perioada următoare. Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul ”Modernizare zona strada Valentin Silvestru-strada Ştefan Procopiu”.

Obiectivul de investiții este cuprins în ”Programul de investiţii publice pe anul 2020”. În prezent, structura rutieră nu are capacitatea portantă necesară deservirii traficului auto din zonă, iar caracteristicile suprafeţei de rulare sunt improprii şi necesită modernizarea acestora. Prin realizarea obiectivului se urmăreşte îmbunătăţirea infrastructurii de transport pe cele două străzi, facilitând astfel mobilitatea populaţiei şi a bunurilor. În vederea modernizării străzii Ștefan Procopiu și a străzii Valentin Silvestru se preconizează un deviz general care se ridică la suma de 2.325.236  (cu TVA).

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!