Un tanar de 21 de ani din Vutcani, a furat o masina dintr-un garaj si a facut-o praf. Acum risca ani de puscarie!

3
(1)

Un bărbat din Vutcani, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Banca, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 7 Poliție Rurală Banca  – au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 21 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 13/14 februarie a.c., bărbatul a sustras un autoturism parcat într-un garaj situat în localitatea Vutcani, județul Vaslui. Deși nu poseda permis de conducere, acesta a condus autoturismul pe drumul european DE 581, drumurile județene DJ 244A și DJ 244 H. Pe raza satului/comuna Viișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă și a rămas blocat într-o rigolă, provocând avarii autoturismului. Ulterior, acesta a abandonat autoturismul pe raza comunei Viișoara, județul Vaslui.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 3 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!