Un tanar din Brodoc si-a batjocorit bunica si acum vrea in libertate

5
(1)

Un tânăr din Vaslui care şi-a batjocorit bunica cere să fie eliberat, ca să aibă grijă de ea. Judecătorii au rămas muţi când au auzit cererea inculpatului, care se teme că bunica lui nu trece peste iarnă: „Nu are cine să taie lemne”.

bunica la soba

În luna mai a acestui an, întreaga comunitate din Brodoc a fost şocatã de gestul lui Alexandru R., un tânãr în vârstã de 22 de ani din aceeaşi localitate, care şi-a ameninţat bunica cu bãtaia, apoi a violat-o. Gestul a fost cu atât mai de neînteles la acea vreme, cu cât femeia pe care o batjocorise fusese cea care l-a crescut de mic, dupã ce mama lui a plecat la muncã în Italia. 

Trimis în spatele gratiilor, Alexandru R. a apărut în faţa judecãtorului cu cerere de eliberare condiţionată. În cuvântul de încheiere, acesta a solicitat magistratului sã-l lase în libertate, pentru a avea grijã de cea pe care o batjocorise: „Nu are cine sã-i taie lemne, sã facã focul, sã o îngrijeascã, motiv pentru care vã rog sã-mi aprobaţi eliberarea condiţionatã.”, a spus tânărul, 

Citeste mai departe pe : www.observator.tv

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!