Vaslui orasul „vitezomanilor „. Au fost scoase limitatoarele de viteza de la trecerile de pietoni din fata scolilor!

2.7
(9)

De ce primaria din Vaslui face ce vor soferii si vitezomanii din oras? eu ma intreb la ce au fost cumparate acele limitatoare de viteza daca la o luna au fost demontate? Ca nu-i convine lu x ca tre sa mearga incet, sau ca y tre sa ocoleasca si asa pot avea loc accidente?

Bine ca in alte orase sunt de ani si ani de zile si nu a mai zis nimeni nimic si aici cum face unul reclamatie cum le scoate. La siguranta copiilor se mai gandeste cineva?? Era util acel limitator de viteza de la trecerea de pietoni din fata „Şcolii Gimnaziale Mihai Eminescu Vaslui” si cel de la trecerea de pietoni de la „Liceul Ion Mincu”!

Prin alte tari sunt limitatoare de viteza facute din asfalt pe „viata” si nimeni nu spune nimic.. Incetinesti si treci. De ce sa nu respecti limita de viteza din oras si trebuie sa mergi cu 80km/h prin oras?

Raspunsul la intrebarea asta ar trebui sa-l primim de la primarie. La fel a fost si cu semaforul de la „Piata Centrala” era singurul semafor cu sunet de avertizare pentru persoanele nevazatoare. Dupa cateva saptamani a fost dezactivat acel sunet ca ii deranja pe oamenii din zona. Pe bune?? facem reclamatie la primarie pentru orice nimic?? Asa cum o sa mai fim si noi in rand cu lumea? La persoanele nevazatoare din oras nu se gandeste nimeni sa le creeze facilitati.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 2.7 / 5. Vote count: 9

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!