Vasluienii sunt invitati sa participe pe 23 octombrie la Ziua Armatei

0
(0)

In cinstea Zilei Armatei Romaniei, Centrul Militar Judetean Vaslui, in calitate de unitate de garnizoana in municipiul resedinta de judet, cu sprijinul autoritatilor administratiei publice locale, organizeaza si desfasoara activitati comemorative si de promovare a imaginii institutiei militare.

Astfel, in municipiul Vaslui, in ziua de 25 Octombrie 2019, ora 10.30 la „Monumentul Eroilor cazuti in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial” (vis-a-vis de Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu”), se va desfasura ceremonia militara si religioasa de depuneri de coroane, jerbe si buchete de flori. Ceremonialul de omagiere a eroilor Armatei Romane este organizat de Garnizoana Vaslui, cu sprijinul Primariei municipiului Vaslui si a militarilor din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixta „General Alexandru Tell” din garnizoana Barlad.

Adresam invitatia tuturor cetatenilor municipiului Vaslui sa participe la ceremonia militara si religioasa pentru a cinsti, cu smerenie, memoria ostasilor cazuti si a evoca, cu respect, sacrificiul si faptele de eroism ale militarilor romani, care si-au facut cu cinste datoria fata de tara.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!